Halpedikűr


Szalonunk új szolgáltatással bővült.
Látogasson el hozzánk és adja meg lábának, amit megérdemel.
Tudta, hogy létezik egy különleges kozmetikai kezelés a bőrproblémákra? Ez a halpedikűr, amely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.
A kezelés során egy meleg vizes medencében a halak elkezdik csipegetni a megvastagodott bőrfelületet, minek eredményeként a felső réteg teljesen eltűnik.
Fontos tudni: a halak az egészséges bőrt sohasem fogyasztják el, s azt is lényeges megemlíteni, hogy mivel nincs foguk, így teljesen ártalmatlanok.
A garra rufa hal hatékony többféle bőrbetegség, például az ekcéma és a pikkelysömör kezelésére. Kimondottan hasznos ízületi megbetegedések, izom traumás sérülések, reumatikus és idegrendszeri zavarok kezelésére is. A halak serkentik a láb akupunktúrás pontjait, szabályozva ezzel az idegrendszert, ellazítja a testet, csökkenti a fáradtság érzetét és puhábbá varázsolja a bőrt, segítenek eltávolítani a pórusok eltömődését és elősegítik a jobb vérkeringést. A kezelés során a halak finoman eltávolítják az elhalt bőrsejteket, ezzel megfiatalítva a lábakat vagy a kezeket, melyek a kezelés után puhák és simák lesznek.
Ezután fokozzuk a láb szépségét a géllakk szolgáltatással.
0000/00/00

Munkatársaink

Szűcs Nikolett
Kozmetikus

Telefon: 0620-538-2842
E-mail: szucsnikolett19@gmail.com

Kernay Nikol
Fodrász
Telefon: 06306129853
email: kernaynikol85@gmail.com
Szűcs Fanny
Kézápoló és Műkörömépítő

Telefon: 0620-55-209-88
Email: fannysc65@gmail.com

Szűcs Kata
Testkezelő, arcfiatalító
Telefon: 06-20-388-05-03
E-mail: szucs.kata@freemail.hu
Virág Petra
Szempilla stylist
Telefon: 0630-930-6160
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika
Orchidea Szépségszalon
Minden jog fenntartva!