Rólunk

A szépségszalon megnyitása előtt már munkatársakként dolgoztunk a XVII. kerülteben a Pesti úti üzletsor egyik üzletében. A napi kapcsolatból baráti kapcsolat alakult ki, ami később egy új, saját üzlet nyitásához vezetett.Természetesen mi magunk is XVII. kerületi lakosként ezen a területen szerettünk és szeretünk dolgozni, így elsősorban Rákosmente lakóinak kínáljuk szolgáltatásainkat, de természetesen nem korlátozzuk vendégkörünket csak erre a területre.

2010 márciusában saját üzlet nyitása mellett döntöttünk. Új üzletre azért volt szükség, mert nem találtunk olyan munkahelyet, olyan csapatot, ami a mi filozófiánknak megfelelt volna: mi egy jókedvű, vidám üzletet képzeltünk magunk elé, ahol mind a dolgozók mind a vendégek jól érzik magukat és időről időre szívesen járnak vissza. Sajnos tapasztalataink szerint a mai szeépségipar színe-java nem ezt a felfogást osztja. Úgy gondoltuk, hogy mi ezen változtatni szeretnénk, elindítjuk saját szalonunkat.

Nem titkolt célunk, hogy a szakmánkban ismertséget és elismertséget szerezzünk szaktudásunkkal és munkánkkal, amiért mindent meg is teszünk. Folyamatosan figyeljük az újításokat, technológiai változásokat, a minél magasabb színvonalat biztosítása érdekében.

Munkatársaink

Szűcs Nikolett
Kozmetikus

Telefon: 0620-538-2842
E-mail: szucsnikolett19@gmail.com

Kernay Nikol
Fodrász
Telefon: 06306129853
email: kernaynikol85@gmail.com
Szűcs Fanny
Kézápoló és Műkörömépítő

Telefon: 0620-55-209-88
Email: fannysc65@gmail.com

Szűcs Kata
Testkezelő, arcfiatalító
Telefon: 06-20-388-05-03
E-mail: szucs.kata@freemail.hu
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika
Orchidea Szépségszalon
Minden jog fenntartva!